Hvordan opdaterer jeg en assistent, eleverne allerede bruger?
Du retter i en kladde og gemmer den, når du er klar. Den udgivne udgave bliver ved med at virke for eleverne, indtil du udgiver dine ændringer.
Sådan ændrer du i en AI-assistent der er udgivet
- Du kan redigere en AI-assistent på flere måde
- I overblikket i venstre side, kan du klikke på de 3 prikker ud for den enkelte assistent og derefter vælge rediger
- I overblikket over alle dine assistenter kan du klikke på de 3 prikker i øverste højre hjørne og derefter vælge rediger
- Ret det, du vil ændre.
- Klik Gem ændringer
Det er værd at vide
Sletter du assistenten helt, forsvinder alle kladder, versioner, delingskoder og adgangsregistreringer sammen med den og det kan ikke fortrydes.